Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Wrzesień 09, 2010, 03:44:17

Strony: [1]
Autor Wątek: Auto surf - darmowa promocja i reklama stron www  (Przeczytany 93803 razy)
mkmkmk
PTC SUPPORT
Administrator
Full Member

PTCForum.pl

Zobacz profil WWW Email
« : Kwiecień 02, 2010, 21:47:50 »

Nasz Auto surf - Auto-surf.com.pl to system oferujący w pełni darmową wzajemną promocje i reklamę stron www. Rejestrując się w systemie otrzymujesz na start darmowe 300 punktów do wykorzystania (po obejrzeniu min. 100 stron). Strony w auto surfie zmieniając się co 20 sekund i za każde wyświetlenie przyznawane jest 0.8 punktów (ratio 5:4).

Z naszym Systemem Poleconych zarobisz aż 12,5% punktów zdobytych przez swoich poleconych - od razu na zawsze! Wystarczy aby osoba przez Ciebie polecona zarejestrowała się z unikalnego linku dostępnego po zalogowaniu w dziale Poleceni.

Cechą wyróżniającą nasz system to brak limitu dodawanych stron i bannerów. Możesz dodać więc nieograniczoną ilość witryn które chcesz promować i swobodnie przydzielać im ilość punktów do wykorzystania.

Nasz system czuwa nieustannie, aby surfowanie odbywało się w sposób ciągły i zapewniało jak najlepsze efekty.

Wkrótce ruszymy z konkursami i z kolejnymi nowymi możliwościami systemu!

Nasz system umożliwia oprócz reklamy tradycyjnych stron www promowanie swoich reflinków w serwisach takich jak m.in:
  • PrisonWars.pl
  • Gangsters.pl
  • 20Dollars2Surf.com
  • BiteFight.onet.pl
  • Gladiatus.onet.pl
  • DarkPirates.onet.pl
i inne...

Administracja systemu Auto Surf
Auto-surf.com.pl

szkap_a
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Lipiec 01, 2010, 18:17:44 »

z tego co zareklamowalem to wychodzi na to ze tu nikt nie patrzy na reklamy zero zainteresowania stronami i banerami. dogodniej umiescic link na forum ale to zabronione. reklamujmy sie jak chcemy. tu czy tam co za roznica
Viton007
Newbie
*

« Odpowiedz #2 : Lipiec 02, 2010, 15:26:31 »

szkap_a, masz racja, jednak nie wiem czy do końca rozumiesz działanie serwisu. Czy sam oglądasz te reklamy/strony? Nie sądzę. Nie na tym to polega. Jedyne co można tu zyskać to kliki w reflinki.
Np. grasz sobie w gre typu gladiatus. Inni też grają - w tym serwisie nawzajem sobie klikacie w reflinki Uśmiech
Jeśli chodzi o buxy etc to raczej nie znajdziesz zainteresowania reklamują ich ich tutaj.
Tu chodzi o samo wyświetlanie. Punkty zbyt łatwo przychodzą, by mogły mieć wartość w buxach surfabarach (...) .
Vit.

mkmkmk
PTC SUPPORT
Administrator
Full Member

PTCForum.pl

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #3 : Lipiec 12, 2010, 17:57:28 »

Witam,

Faktycznie, trafnie wyjaśnił pewne sprawy Viton007. Dość absurdalne jest mówienie że inni nie patrzą na reklamy, gdy samemu się tego nie robi.

Obecnie coraz lepiej użytkownicy wiedzą w jaki sposób można wykorzystywać stronę typu Auto-surf.com.pl. Dlatego też największą liczbę stron stanowią strony PTP, strony dzięki którym zyskuje się wszelkie punkty za wyświetlenie odpowiednich podstron, czy wszelkiej maści strony z grami online.

Oczywiście także znaczną część stanowią zwykłe strony na której użytkownicy chcą zwyczajnie zwiększyć ruch.

W najbliższych dniach szykujemy małą rewolucję w systemie. Zdecydowaną pod względem graficznym i znaczną pod względem modyfikacji o charakterze technicznym. Na pewno jedną z modyfikacji będzie wprowadzenie możliwości przeznaczenia punktów na reklamę w dziale PTC - points to click. Reklama będzie miała charakter opisu z bannerem, który prowadzi do linku do strony, którą z kolei należy wyświetlić przez 20 sekund aby zdobyć punkty. Taka forma reklamy zagwarantuje jedynie UNIKALNE odwiedziny (1 na 24h).

Więcej w najbliższych komunikatach systemowych...

Viton007
Newbie
*

« Odpowiedz #4 : Lipiec 16, 2010, 22:36:20 »

Czekamy z niecierpliwością na zmiany.
//btw: Forum nie jest w pełni aktywne?
I jeżeli mogę zwrócić uwagę to sposób w jaki mają działać 'unikalne odwiedziny' jest dobrym rozwinięciem, jednak z tego co zrozumiałem troche odbiega od początkowej (mam na myśli obecną) idei serwisu (tu zaś mam na myśli ideę o której wspomniałem w wiadomości wyżej).

Strony: [1]

Skocz do: