Serwis chomikuj.pl (potocznie zwany chomikiem) to dysk internetowy stworzony dla użytkowników strony. Umożliwia on przechowywanie plików w sieci, dzielenie się nimi (lub nie, w zależności od własnej woli) i pobieranie od innych. Dodawać do chomika można pliki bez ograniczeń, jednak pobierać można tylko 50 mb tygodniowo chyba że dokupi się dodatkowy transfer, albo uzbiera odpowiednią liczbę punktów (dostajesz je kiedy inni pobierają od ciebie) i wymieni na wyżej wspomniany transfer lub abonament (transfer określonej wielkości odnawia się co tydzień przez dany czas), który można również nabyć za realną kasę.
Właśnie na transakcjach kupna transferu i abonamentu opiera się program partnerski chomika. Partner umieszcza banner / link na jakiejś stronie poza serwisem chomikuj.pl (lub rozsyła bezpośrednio do innych przez maile itp.). Kiedy ktoś kliknie na twój odnośnik i założy własne konto na stronie, ty dostaniesz prowizję od dokonanych przez nią w ciągu miesiąca zakupów transferu i abonamentu. Dodatkowo jeśli taka osoba w ciągu 30 dni też zapisze się do programu partnerskiego, ty też otrzymasz pewien procent z jej zarobków (ta osoba dostaje kasę normalnie, goście od chomika płacą dodatkowo tobie). Sam zacząłem dosyć niedawno bo jakieś 2 czy 2,5 tygodnia temu. Może na razie nie ma jakichś szalonych sukcesów ale prawie 27 zł mam i jest coraz lepiej. Wypłata jest do 50zł ale myślę że to już nie tak długo. Fajne jest to że jak zapiszę się parę osób poleconych przez ciebie i zaczynają zarabiać to reszta zaczyna działać sama. Wiem że to działa i jak ktoś ma trochę czasu to myślę że warto. Zwłaszcza że to nic nie kosztuje. Pozdrawiam. Acha i poniżej podaje linka do utworzenia konta na chomiku.
Super servis do ściągania plików